Cirkeltræning

Hvad er cirkeltræning?

 

Cirkeltræning er en effektiv træningsform, som er ligeså effektiv som almindelig styrketræning. Det passer godt til dig der gerne vil have det maksimale ud af din træning og ønsker at kombinere styrketræningen med konditionstræningen.

Alle kan deltage, da intensiteten styres af den enkelte deltager.

Cirkeltræning er for dig, som gerne vil træne alle kroppens store muskelgrupper igennem. Træningen er bygget op omkring udvalgte styrketræningsmaskiner i centeret, som er opstillet i en cirkel. Imellem maskinerne står step-boards som mellemstationer, så du får en alsidig træningssession, hvor du får sved på panden. I Cirkeltræningen er der fokus på muskelstyrkeudholdenhed og du vil i løbet af træningen få trænet hele kroppen igennem.

Vi tilbyder holdtræning med instruktør til vores Guld/VIP-, Sølv- og dattermedlemskab, hvor du blot møder op og træner med, lige så ofte du har lyst.
Holdtræning er med dygtige og engagerede instruktører. På nogle hold vil der være fokus på styrke, på andre er der mere puls ind over.
Vores hold er ”drop in” hold, dvs. ingen tilmelding er nødvendig. Du møder bare op og deltager på holdet. Du behøver ikke være der når holdet starter og ej heller til det slutter. Altså er vores træningsform yderst fleksibel.

Vores maskiner er designet specielt til kvinder, så de passer til en kvindes fysik. Maskinerne skal ikke indstilles, men er lige til at gå til.

Du har også mulighed for at træne på egen hånd, hvis du ønsker dette. Du får naturligvis en gratis prøvetime, hvor vi giver dig en grundig introduktion til både maskiner og konceptet, så du fra dag ét kan få en både effektiv og sjov træning.

Husk rene indendørssko og vandflaske.

Vores cirkeltræning instruktører 

Indehaver, Bootcamp,
Cirkel- og Styrketræning

Susanne

Cirkel- og Styrketræning

Din plads ?

Kisser

Cirkel- og Styrketræning

Lise

Cirkel- og Styrketræning

Lotte

Cirkel- og Styrketræning

TFQ Odense

Skibhusvej 94
Indgang fra p-plads ved Hørdumsgade 2
5000 Odense C