Hvem er vi?

Vi er Træning for Qvinder

 

Træning for Qvinder er beliggende i den gamle smukke biograf, centralt i Odense midt i det hyggelige Skibhuskvarter. Biografen var kendt som Sct. Hans Teater fra år 1930-1960, og blev senere bank. Træning for Qvinder flyttede ind i de skønne lokaler i juni 2016.

Vores lokaler emmer af ren, varm nostalgi og du bliver mødt af en hyggelig og behagelig stemning straks du træder indenfor.
I huset har vi indrettet os således, at vi i stuen træner cirkeltræning/styrketræning/bootcamp enten på egen hånd, eller på et af vores hold med dygtige og engagerede instruktører.

Vores 1. sal er nyrenoveret og byder på en smuk og lys yogasal, hvor sjæl og krop plejes. Dygtige yogalærere med mange undervisningstimer bag sig, står klar til at give dig en unik oplevelse hver eneste gang.

Vi lægger vægt på, at vi er et personligt center, hvor her er rart og hyggeligt at være.

Vores vision med centeret er, at krop og sind hænger så fint og unikt sammen.

Vi vil gerne kombinere cirkel- og styrketræningen sammen med yoga’en samt have fokus på den mental balance. Vi kommer derved godt rundt om hele mennesket og opnår de vigtigste elementer for kvinder i forhold til sundhed både fysisk og mentalt.

Vi er først og fremmest et træningscenter, men også mere end det – og det er vi stolte af.
Skal dette være starten på dit nye sunde liv, hvor du gør noget godt for dig selv, din krop og dit sind?

Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak om dine muligheder hos os. Endvidere byder vi gerne på en gratis prøvetime i træningssalen (gælder ikke bootcamp og yoga).

VI GLÆDER OS TIL AT TRÆNE SAMMEN MED DIG!

Den sjove, søde og nostalgiske historie om lokalerne

Vores lokaler rummer en stolt og stor historisk baggrund, som strækker sig fra biograf, til bank og i dag et stolt træningscenter. Lokalerne har en flot stemningsfuld og hyggelig atmosfære som vi overalt har forsøgt at bevare på bedste vis.

God fornøjelse med videoklippet af Ove Sprogøe

Det vigtige

– men det med småt.

Hver dag kommer en masse skønne kvinder i centeret, og vi ønsker at alle skal have en dejlig oplevelse hver gang. Derfor har vi opsat følgende meget simple regler for centeret til glæde og gavn for alle.

• Når du træder ind i huset, vil vi sætte pris på at du med det samme i receptionen skifter til rene indendørssko.
• Skal du på førstesalen til yoga, inviterer vi til, at du træder ind i en stille zone, hvor der er ro og ingen tale, så alle kan få den bedste oplevelse med herfra hver gang.
• Man rydder op efter sig selv, både i trænings-salen og i yoga-salen, således at man efterlader centeret som man gerne selv vil modtage det når man kommer til træning.

TFQ Odense

Skibhusvej 94
Indgang fra p-plads ved Hørdumsgade 2
5000 Odense C