Yoga

Fie

Fie

Fie

Instruktør Yoga

Mit navn er Fie Algreen,

For mig er Yoga er et fantastisk redskab for krop og sind, da det virker beroligende, styrker din kropsbevidsthed, selvværd og selvtillid. Mit mål er at yoga skal være sjovt, og skabe indre glæde.

Alle mine “Slow Flow” hold vil være fyldt med ro, nærvær og fordybelse, som er en vigtig del af “Slow Flow” yogapraksisen hos mig, og i timen guider jeg dig gemmen:

Meditation, hvor vi arbejder med forskellige dele af sindet. Yogastillingerne hvor jeg aktivt justerer dig ind i yogaens bevægelser, så du undgår skader, samt skabe bevidsthed i din krop omkring stillingen, og sammen kobler vi bevægelser og dit åndedræt sammen. Du vil også møde pranayama, vejrtrækningsøvelser, hvor vi arbejder aktivt med dit åndedræt.

Jeg afslutter alle mine hold med en blid og afslappende afspænding, også kaldet Savasana, død mand stillingen. I denne liggende og afslappende stilling, giver jeg dig tæppe på, og dernæst bruger jeg Thai Massagens tryk, og aromaterapi, med blide og beroligende dufte til dit nervesystem. På den måde opnår du en dybere og mere rolig afspænding af din krop og sind; “Savasana bliss”

Jeg er 29 år, og er oprindeligt uddannet pædagog, men arbejder også som yogalærer og thai massør.