Yoga

Sarah

Sarah

Sarah

Instruktør Yoga

 Mit navn er Sarah Gråskov,

Jeg underviser i hatha yoga, og min yogaundervisning er stærkt præget af mindfulness og kærlighed. Det ene fungerer ikke uden den anden, og hvis jeg kan sætte små frø af kærlighed og mindfulness hos dig, der kommer på mine yogahold, så kan jeg ikke ønske mig mere.

Jeg har dyrket yoga siden 2011 og har flere yogalærer- og mindfulnessuddannelser bag mig og elsker, hvordan yogaen gang på gang guider mig hjem til mig selv. Efter mange år med alt for meget travlhed og stress er yogaen blevet stedet, hvor jeg finder ro og nærvær og tillader kroppen at få den ro, den har brug for midt en travl hverdag. Jeg elsker at dele min passion for yoga med dig, som leder efter mere ro i hverdagen.

På mit morgen hatha yoga hold kan du forvente en blid og styrkende yogaform, som virker godt mod stress, løsner spændinger, giver fornyet energi, og forbedrer kropsbevidsthed og kropsholdning. Gennem hatha yogaen guides du igennem stillinger, hvor du får strukket, styrket og smidiggjort kroppen. Desuden guider jeg dig ind i en smuk praksis, hvor stressende tanker, gøremål og planlægning får lov at blive lagt til side, så du kan nyde yogaen med alle dens facetter.

Du kan sagtens være med – om du er helt ny til yoga, eller du har prøvet yoga før. Du kan forvente at blive let udfordret og få sved på panden, samtidig med at kroppen løsnes op og langsomt finder ro og afspænding til sidst.

Namaste